Četvrtak, 18. travnja 2024.

Mladi rukometaši pobijedili Ivančicu i uz ‘pomoć’ sudaca izgubili od Varaždina

Mladi rukometaši RK Koprivnice Hangar 18, dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, ostvarili su polovičan uspjeh u 10. krugu Prve hrvatske rukometne lige za dječake B sjever, odigranom u Ivancu.

Pod vodstvom svog trenera Antonija Pranjića u prvoj su utakmici uvjerljivo pobijedili domaćine iz RK Ivančice s deset golova razlike, točnije 21:11. U drugoj su utakmici izgubili od Varaždina 1930 i to ne baš sasvim sportski, kako je nakon utakmice komentirao trener Pranjić: – Rezultat nije realan, kao što nije bilo ni suđenje realno – kazao je. – Od samog početka utakmice vidjelo se da kriterij nije jednak, što su uočili i komentirali brojni gledatelji. Najteže je bilo samoj djeci, koja treniraju, trude se, daju sve od sebe, a nisu mogli to pokazati zbog izrazito privrženog suđenja.

Najbitnije je da su igrači dali sve od sebe, dodaje trener Pranjić. Dječaci RK Koprivnice trenutno su na drugom mjestu ljestvice, a u idućem krugu, za dva tjedna, idu u goste Bjelovaru i Garešnici.

RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Ivančica Ivanec 21:11 (13:3)
RK Koprivnica – Hangar 18 – GRK Varaždin 1930 14:25 (5:10)

Igrali su: Canjuga, Treščec, Sinjeri, Bogdanić, Sinković, Veh, Kovačić, Miklošić, Evačić, Jadan, Janeković, Mikačić, Hemetek, Mikulić, Smiljan, Bogomolec, Šoštarić. Trener: Antonio Pranjić.

zatvori