Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Netko je udesio dječje igralište u Bušićevoj ulici

Golovi za mini nogomet na dječjem igralištu u Ulici Brune Bušića, kod raskrižja s Benediktovom, ‘nadrapali’ su iz nepoznatog razloga. Netko ih je, naime, rastavio na dijelove.

Utvrdilo je to današnjim izvidom Komunalno redarstvo Grada Koprivnice. Na upit Drave info o novim oštećenjima još jednog od koprivničkih dječjih igrališta, iz Gradske uprave su nam odgovorili da će golove popraviti te da su ostala igrala na toj lokaciji u ispravnom stanju. Materijalna šteta nije velika s obzirom na to da je dijelove golova potrebno samo ponovo spojiti. Ukoliko počinitelj ostane nepoznat, troškove popravka podmirit će Grad Koprivnica.

A gradsko Komunalno redarstvo danas je obišlo i dječje igralište na Podolicama te je utvrdilo da, usprkos građevinskim radovima koji se tamo odvijaju, ni jedno igralo nije oštećeno. No zbog izgradnje cestovne infrastrukture, trenutno tamo nije moguće koristiti košarkaško te igralište za mali i veliki nogomet. Moguće je koristiti dio igrališta za manju djecu koje nije u zoni izvođenja radova, no do njega je malo teže doći jer je pristupna šljunčana cesta razrovana radnim strojevima.

zatvori