Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Jadranka Guliš i Luka Đurđ naj su sportaši 2015. godine

Jadranka Guliš iz Športskog ribolovnog kluba Koprivnica i Luka Đurđ, član Ronilačkog kluba Šoderica, proglašeni su najuspješnijim sportašima grada Koprivnice u 2015. godini.

Luku su do ovog priznanja, kaže, doveli naporan rad i vrhunski rezultati u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Bila je naporna i teška godina, hvala Bogu bez ozljeda. Nastupao sam na Svjetskom prvenstvu u Kini, na Mediteranskim igrama u Pescari u 9. mjesecu i na državnom prvenstvu, klupskom i pojedinačnom.

Osim toga, Lukin je Ronilački klub Šoderica proglašen i najboljom muškom sportskom ekipom.

Svake godine dobijemo priznanje za najbolju mušku ekipu, što znači da nam je rad prepoznat i da su nam rezultati dobri.

Najuspješnijom ženskom sportskom ekipom, kao i lani, proglašene su rukometašice Podravke Vegete. Među mlađim sportašima, priznanja za najuspješnije perspektivne sportaše primili su Iva Papac iz Rukometnog kluba Podravka te Filip Picer iz Hrvačkog kluba Podravka.

Najuspješnijim sportašem s invaliditetom u protekloj godini proglašen je Mirko Jagušić iz Športske udruge tjelesnih invalida “Koprivnica”, a najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom Floorball ekipa Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce.

Dodajmo i kako su priznanja za iznimna postignuća u sportu primili Antonio Tkalčić iz Boks kluba David i Filip Verčević iz Hrvačkog kluba Podravka, a za zaslužnog sportskog djelatnika Renato Kovačić iz Streljačkog športskog kluba Podravka.

zatvori