Srijeda, 17. travnja 2024.
Home Featured Mrđen: Nismo favoriti, ali imamo veliku želju proći Issy

Mrđen: Nismo favoriti, ali imamo veliku želju proći Issy

0
Mrđen: Nismo favoriti, ali imamo veliku želju proći Issy
Rukometašice Podravke Vegete večeras u Francuskoj igraju prvu utakmicu osmine finala Kupa pobjednica kupova. Protivnik im je Issy Paris Hand.
Rukometašice su obišle i Eiffelov toranj. Izvor: rk-podravka.hr
Rukometašice su obišle i Eiffelov toranj. Izvor: rk-podravka.hr

Uoči susreta, trener Goran Mrđen istaknuo je da Podravka uistinu ima veliku želju pobijediti. – Ne znam, je li se nadam, ili je sve skupa velika želja, ali stvarno imam veliku želju da jedanput prođemo to. Ne možemo reći da smo protiv Issyja favoriti, ali ne bi nas to trebalo ni zanimati, jesu li oni bolji, jesu li oni gori, da napokon nakon 2009. preskočimo taj prag i odemo dalje. To nam je najveći motiv.

Dodao je: – Ovo je prvo poluvrijeme. I Issy ima svojih oscilacija. Mi smo ekipa koja je bolja doma, ali to isto ne mora ništa značiti. Mislim da naša pobjeda ovdje ili naš poraz ovdje ne bi ništa značilo u smislu uzvrata, jer njima je svejedno je li igraju doma ili vani. Nije da su vani zečevi, a doma da igraju dobro. Igraju jednako. Kad razmišljam o njima stalno se miješaju emocije i velika želja da to prođemo. Ne smijemo u tome izgorjeti, ali baš imamo veliku želju da prođemo dalje.

Objavljeni su i sastavi večerašnje utakmice. Selena Milošević, čini se, ipak će izaći na teren.

UTAKMICA 1/8 FINALA EHF KUPA POBJEDNICA KUPOVA

ISSY PARIS HAND – PODRAVKA VEGETA

BOULLOGNE BILLANCOURT – Dvorana Paul Souriau. Kapacitet dvorane: 600 gledatelja. Sutkinje: Maike Schilha i Tanja Schilha (obje Njemačka). EHF delegat: Marco Krespidi (Italija).

ISSY PARIS HAND: Garba, Attingre; Lassource, S. Oftedal, Sercien Ugolin, Camara, Zalewska, H. Oftedal, Niakate, Wibe, Fehri, Bossavy. TRENER: Pablo Morel.

PODRAVKA VEGETA: Jukić, Kapitanović, Milenković; Nikšić, Dežić, Karlovčan, S. Šenvald, Krsnik, Milošević, Džono, Nemaškalo. I. Mrđen, Papac, Dragišić, Vidak, Franković. TRENER: Goran Mrđen.

zatvori