Srijeda, 27. ožujka 2024.

Ledeni pak 2016. ove subote na Zrinskom trgu

Petu godinu za redom, Inline hokej klub Koprivnica organizira turnir u hokeju na ledu “Ledeni pak 2016.” u spomen na svog prerano preminulog suigrača Igora Galkina.

Nastupit će ekipe iz Varaždina, Siska, Vukovara, Samobora i Zagreba koje će se zajedno s koprivničkim domaćinima natjecati kroz razigravanje u dvije skupine, dok će najbolje plasirane ekipe igrati za konačni plasman. Kao i lani, odigrat će se devet natjecateljskih utakmica i jedna revijalna. Uz već tradicionalne gošće iz ženskog hokejaškog kluba KHL Grič Zagreb, sudjelovat će i hokejašice iz sisačke Siscije.

Utakmice se igraju tri na tri igrača, na male golove, bez golmana. Turnir počinje u 9 sati na koprivničkom klizalištu na Zrinskom trgu, a trebao bi završiti oko 15 sati. Od 10 do 13 na rasporedu je razigravanje po skupinama, u 13 sati revijalna utakmica, od 13:15 do 15 sati utakmice za konačni poredak te od 15 sati podjela pehara.

Recimo da su lanjski turnir osvojile Kune iz Zagreba, dok su se naši hokejaši plasirali na četvrto mjesto.

Klizalište će u subotu tijekom održavanja turnira biti zatvoreno za građane, no nakon njegova završetka svi zainteresirani moći će klizati.

Ledeni pak 2015. Izvor: IHK Koprivnica
Ledeni pak 2015. Izvor: IHK Koprivnica
zatvori