Petak, 19. travnja 2024.

Košarkaši Koprivnice pojačani Nervom dočekuju goste iz Ivanca

Nakon što su proljetni dio sezone A-2 lige sjever otvorili porazom kod Grafičara u Ludbregu, košarkaši Koprivnice ove subote igraju na domaćem terenu. Protivnik će im biti KK Ivančica iz Ivanca.

Gosti iz Zagorja imaju dva boda više od Koprivničanaca i toliko su mjesta iznad njih na ljestvici. Momčad Izeta Čaldarevića u ovome susretu vidi priliku da prekine niz loših rezultata – u cijelom prvom dijelu sezone, naime, upisali su tek jednu pobjedu, još u listopadu protiv Križevaca. Također, Koprivnica je ostala bez iskusnih Ivandića i Haluseka, ali svoj je prvi nastup u prošlom kolu upisao Križevčanin Dominik Nervo koji dosad nije mogao nastupati zbog ozljede uoči prvenstva. Nervo je dugo bio jedan od glavnih igrača križevačkog Radnika, a u svom prvom nastupu za Koprivnicu upisao je 21 poen s četiri trice. Trener Izet Čaldarević od njega opravdano očekuje da preuzme glavnu riječ u ekipi koju uglavnom čine mlađi igrači. Utakmica protiv Ivančice na rasporedu je u subotu, 16. siječnja od 19 sati u dvorani Branimir.

Na scenu stupaju i juniorski košarkaši. Oni će u ponedjeljak 18. siječnja od 21 sat u dvorani Branimir dočekati vršnjake iz Križevaca koji su na ljestvici trenutno posljednji.

Protiv Križevčana igraju i kadeti Koprivnice; susret se trebao igrati u koprivničkoj dvorani, ali su klubovi zamijenili domaćinstva pa će kadeti na teren u subotu 16.1. u 12:45 u križevačkoj Osnovnoj školi “Ljudevit Modec”.

Mlađi kadeti u domaćoj dvorani dočekuju Viroviticu i to u subotu od 17 sati, dok dječaci u nedjelju od 10 sati na domaćem terenu dočekuju Podravac iz Virja.

zatvori