Petak, 19. travnja 2024.

Inspekcijske službe preselile s Florijanskog trga u Gupčevu 2

Sve inspekcijske službe Ministarstva poljoprivrede što djeluju u Koprivnici preselile su s Florijanskog trga u vilu Podravina u Ulici Matije Gupca 2. Riječ je o poljoprivrednoj, fitosanitarnoj, veterinarskoj, ribarskoj i stočarskoj inspekciji s ukupno 15 zaposlenih.

Rekao je to Dravi info voditelj Odjela veterinarskog ureda Koprivnica Josip Bunta te pojasnio razlog preseljenja:

Preseljenje je počelo 28. prosinca i još uvijek traje, još se uvijek kućimo ovdje na novoj lokaciji. Razlog preseljenja su nekakve nesuglasice između nađeg bivšeg iznajmljivača prostora i našeg ministarstva, Ministarstva poljoprivrede.

Novo sjedište poljoprivrednih inspekcija tako je za sljedećih pet godina u prostorima u kojima je više godina djelovalo Državno odvjetništvo, a koje u podrumu svoje zgrade iznajmljuje Glas Podravine. Iako su ovdašnji inspektori sami našli novi radni prostor, ne znaju kolika mu je najamnina jer su taj aranžman dogovarali nadležni iz Ministarstva, kaže voditelj Bunta. Također kaže da će im konačno, nakon više od tri tjedna od preseljenja, biti spojeni i telefoni, ali s novim brojevima, o kojima će javnost izvijestiti naknadno.

zatvori