Utorak, 23. travnja 2024.

Hrvoje Kolarić: Ne želimo da Zvonimir Šimunović napusti klub, naći ćemo najbolje rješenje

Direktor Slaven Belupa, Zvonimir Šimunović, ponovno je izrazio namjeru za odlaskom s funkcije. No, predsjednik kluba Hrvoje Kolarić Dravi info je rekao kako to nije gotova stvar i kako će o svemu još razgovarati.

Na posljednjoj prošlogodišnjoj sjednici uprave, naime, Šimunović je istaknuo kako mu mandat uskoro izlazi – točnije za otprilike dva mjeseca – čime je u principu dao do znanja kako želi ponuditi ostavku te mandat staviti na raspolaganje upravi. Predsjednik Kolarić na to mu je odgovorio da je spreman razgovarati i da ne treba “brzati” s odlukama.

– Takvih razgovora je bilo i prije, ne samo s direktorom Šimunovićem – rekao nam je predsjednik Kolarić. – Klub se u posljednje dvije-tri godine bori za opstanak i riječ je o velikim pritiscima kojima u određenim situacijama mogu podleći ljudi koji ozbiljno i odgovorno rade svoj posao.

Uslijedit će razgovori, zaključuje Kolarić. – Moramo naći najbolje rješenje za klub i za osobu s kojom bih želio nastaviti suradnju. To su normalne situacije u odnosima zainteresiranih strana.

Šimunoviću to inače nije bio prvi put da je ponudio ostavku, već je to učinio i ranije, a razlozi su se vezali uz financije kluba i nedovoljna sredstva za ispunjavanje klupskih ambicija i planova. Uprava njegovu ostavku tada nije prihvatila.

zatvori