Četvrtak, 18. travnja 2024.

Active Commerce i Loop izborili finale veterana Zimske lige

Nakon nedjeljnih utakmica dobili smo i finaliste veterana malonogometne Zimske lige, koju organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave. To su Active Commerce i Caffe bar Loop. Za treće mjesto borit će se EducirajMe.com i Heba.

Osim toga, poznate su i momčadi koje su izborile četvrtfinale u seniorskoj konkurenciji. To su Caffe bar Dobermann, Pimont, MOD graditeljstvo, Studio Valore, Automobili Lončar & Restoran Zrinski, Caffe bar Garden – Optika Očalinko, Jelena trade i Švenda gradnja.

Što se tiče nedjeljnih utakmica, jedan od glavnih seniorskih favorita te ujedno i lanjski branitelj naslova, zagrebački Caffe bar Dobermann, nedjelju je otvorio pobjedom nad Caffe barom Bonus. Studio Valore potom je s minimalnim rezultatom izbacio Pizzeriju Stari Zagreb, a pobjednika prvog veteranskog polufinala morali su odlučiti šesterci. Tvrda utakmica Hebe i Active Commercea u regularnom je vremenu završila s 1:1, a više sreće u ispucavanju kaznenih udaraca imala je potonja momčad.

Jelena trade glatko je preskočila Nikolino, a to je ujedno bila i najuvjerljivija pobjeda večeri. U drugom veteranskom polufinalu Loop je izbacio EducirajMe i tako izborio finale. Preostale dvije utakmice završile su minimalnim pobjedama: Garden-Očalinko nadigrao je Črešnjevo, dok je Pimont uspješno svladao Caffe bar Stadion.

Zimska liga – rezultati – 10.1.2016.

Caffe bar Dobermann – Caffe bar Bonus 3:1
Studio Valore – Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi 1:0
HEBA – Active Commerce 1:1 (3:4)
Jelena trade – Nikolino 6:0
EducirajMe.com –Caffe bar Loop 0:1
MNK Črešnjevo – Caffe bar Garden Optika Očalinko 0:1
Caffe bar Stadion – Pimont 0:1

veterani sen zadnje

Zimska liga nekoliko će dana pauzirati. Utakmice se nastavljaju u petak 15. siječnja, kada je na rasporedu četvrtfinale seniora. Svi ostali susreti – polufinale i finale seniora, finale veterana te polufinale i finale Memorijalnog turnira prof. Branimira Jedvaja – igrat će se u subotu, 16. siječnja.

zatvori