Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zimska liga: Zadnji je dan za prijave, evo tko (ne) dolazi

Izvlačenje skupina na rasporedu je večeras u 18 sati, a broj prijava još nije na razini prošlogodišnjeg.

Danas je posljednji dan za prijave ekipa koje žele nastupiti u osmoj sezoni malonogometne Zimske lige kojoj je glavni medijski pokrovitelj Radio Drava.

Ovo prvenstvo organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica čiji nam je predsjednik Sergej Milivojević opisao kakvo je stanje s prijavama u posljednjim satima kako su otvorene.

Zasad imamo 35 ekipa i nadamo se da će se u toku današnjeg dana prijaviti još barem 5-6 momčadi kako bi turnir ponovno imao respektabilnu brojku od preko 40 momčadi.

Nedostajat će neka zvučna imena iz prošle sezone, ali, kaže Milivojević, to nije nužno loša vijest.

Prošlogodišnji pobjednik, Caffe bar Dobermann, vjerojatno se neće prijaviti, kao ni Big Bang Team koji su također prošle godine bili ovdje; ne pašu im termini završnice, imaju neke reprezentativne obaveze. Žao nam je što gubimo dvije dobre i kvalitetne momčadi, ali to je i prilika ostalim ekipama da što lakše dođu do završnice i osvoje vrijednu nagradu.

Zimska liga igra se i u konkurenciji veterana, a nastupaju i pioniri na Memorijalnom turniru prof. Branimira Jedvaja.

U veteranskoj konkurenciji imamo brojku od 20 momčadi te također očekujemo da se još 2-3 momčadi jave tijekom dana. Kod pionira situacija je već na 25 ekipa, a njihove su prijave otvorene do kraja tjedna tako da očekujemo sigurno još nekoliko ekipa.

Izvlačenje rasporeda po skupinama bit će održano večeras od 18 sati u Caffe baru 048 na Lenišću. Parovi će biti poznati sutra poslijepodne, a prvo kolo na rasporedu je u subotu.

zatvori