Srijeda, 27. ožujka 2024.

POSLUŠAJTE Što si Koprivničanci žele u 2016. godini

I dok nas gradonačelnica zove na doček u centru Koprivnice, gdje građane očekuju iznenađenja najluđe noći, mi smo pitali naše sugrađane što si žele u godini koja nam kuca na vrata.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/239829177″ params=”color=00aabb&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

– Kakva su to pitanja kaj si želim, ja si svaki dan nekaj želim. Zakaj bi si za novu godinu nekaj posebno poželjel? Svaki dan si želim da ne radim više, a radim (smijeh). Svaki dan si želim da imam više vremena za sebe, a ne za druge. Novci dobro dođu, ono, klasika, zdravlje, ništa posebno.

– Želim zdravlja, kao i uvijek, ljubavi i mira (smijeh).

– Želim si u novoj godini pozitivnu poslovnu klimu. Što znači, da imamo posla, da možemo raditi, da možemo ostvariti osobni dohodak. Sve ostalo dalje je stvar mentalnog sklopa i naše organizacije u životu. Naravno, i zdravlje.

– Evo, ja si želim manje posla, više novci (smijeh). To je to.

– Zdravlja, veselja, više veselja i to je dovoljno.

Koprivničance smo iznenadili i pitanjem što si nikako ne žele u nadolazećoj, 2016.

– Sigurno si ne želim bolest, to je pod broj jedan. Ne želim si niti gubitak posla.

– Kaj si ne želim? Vidiš kakva su to pitanja, nisam ni uopće o tome razmišljal. Pa ne želim, recimo, da hodam po cesti i da si strgam nogu. Onda si ne želim da se vozim s autom i da mi pukne guma. Nisu neke komplicirane stvari.

– Pa nikako ne bih voljela da se nastave ovi ratovi, da je manje sukoba i da se svi slažemo.

Da vam se ostvari ono što ste si sami poželjeli, žele vam redakcija Radio Drave i portala Drava info.

zatvori