Subota, 20. travnja 2024.
Home Sport Rukomet Rukometaši Gole u županijskom derbiju svladali Koprivnicu

Rukometaši Gole u županijskom derbiju svladali Koprivnicu

0
Rukometaši Gole u županijskom derbiju svladali Koprivnicu
Rukometaši Gole u županijskom derbiju Treće hrvatske rukometne lige – sjever gostovali su u Koprivnici gdje su nadigrali domaćine i upisali pobjedu s rezultatom 28:25.

Utakmica je većim dijelom bila lagano na strani RK Koprivnice Hangar 18, no uoči same završnice, kod rezultata 24:22, gosti su uspjeli napraviti seriju od šest pogodaka bez primljenog gola. Koprivničanci su do kraja postigli još samo jedan zgoditak za konačnih 25:28. Najprecizniji u koprivničkim redovima bio je Antonio Pranjić s 11 pogodaka, Ivan Juratović dodao je šest, dok su mrežu domaćina najviše tresli Filip Turk (osam puta) i Ivica Baniček (šest puta).

RK Koprivnica Hangar 18 u sedam odigranih kola ima dvije pobjede, dok su Golčani slavili u četiri od osam prvenstvenih susreta.

Dječaci u Prelogu upisali tri pobjede i tijesan poraz

Mlađi rukometaši Koprivnice, dječaci rođeni 2002. godine i mlađi, u nedjelju su gostovali u Prelogu gdje su odigrali dvije utakmice 7. kruga Prve hrvatske lige za dječake A – sjever, te upisali dvije uvjerljive pobjede protiv vršnjaka iz Preloga i Čakovca. – Iz utakmice u utakmicu vidi se napredak, veća disciplina u igri, bolji pristup utakmicama… a to je sve odraz velikog truda, rada i zalaganja na treninzima – riječi su njihova trenera Igora Stubičara.

Dječaci 2002. godišta ovime su završili jesenski dio prvenstva s 11 pobjeda i 4 poraza.

RK Koprivnica Hangar 18 – RK Prelog 27:17 (12:8)
MRK Čakovec – RK Koprivnica Hangar 18 16:23 (9:13)

Igrali su: Vučković, Smiljanović, Špoljar, Milošević, Buhić, Friščić, Firšt, Nikolić, Tinodi, Pancir, L.Piskač, Delimar, Ujlaki, De Conti, F.Piskač i Mažar. Trener: Igor Stubičar.

Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.
Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, također su gostovali u Prelogu gdje su odigrali dvije utakmice Prve hrvatske lige dječaka B sjever, protiv Čakovca i Preloga. Prva utakmica, protiv Čakovca, od samog početka igrala se gol za gol, a u tijesnoj završnici protivnici su bili uspješniji i pobijedili s rezultatom 14:13.

Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.
Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.

U drugoj utakmici, protiv Preloga, igra je također bila izjednačena do rezultata 17:17, kada su mladi Koprivničanci preuzeli inicijativu i stvorili nedostižnu prednost, pobijedivši na kraju s osam golova razlike.

Bilo je to ujedno i posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva. Dječaci Koprivnice upisali su devet pobjeda i tri poraza te ih na proljeće čeka borba za sam vrh tablice.

RK Koprivnica Hangar 18 – MRK Čakovec 13:14 (7:6)
RK Koprivnica Hangar 18 – RK Prelog 29:21 (12:14)

Igrali su: Jakupanec, Sinković, Evačić, Mikačić, Veh, Jadan, Miklošić, Sinjeri, Hemetek, Pranić, Janeković, Treščec, Kovačić, Mikulić. Trener: Antonio Pranjić.

Najmlađi dječaci pobijedili Viroviticu i izgubili od Bjelovara

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Igora Stubičara, gostovali su u Virovitici u sklopu Međužupanijske rukometne lige. Pobijedili su virovitičke domaćine te izgubili od Bjelovara, a ovim utakmicama prikupljaaju potrebno iskustvo učeći pravila ponašanja i rukometne igre.

RK Koprivnica Hangar 18 – RK Bjelovar 7:18 (4:10)
RK Koprivnica Hangar 18 – RK Virovitica 23:5 (10:1)

Igrali su: Đuranek, Tetec, Đurđina, Galkin, Švenda, Kovačić, Pranić, Cvelber, Udovičić, Grubić, Mikulčić, Kranjčec, Premec, Veh, Šprem i Sušilović. Trener: I. Stubičar.

Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.
Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.
zatvori