Petak, 26. travnja 2024.

Navijajte za Radio Dravu – Dravu info na Zimskoj ligi!

Malonogometna ekipa Radio Drave i ove će se sezone natjecati u popularnoj Zimskoj ligi, pod imenom Radio Drava – Drava info.

Mlada je ekipa prošle godine postigla zapažen uspjeh plasiravši se u osminu finala, podsjetio je njihov voditelj Zoran Vlah.

Prošle godine smo na iznenađenje svih prošli skupinu, bili smo i nositelji u ždrijebu šesnaestine finala. Prošli smo i 1/16 finala – nadigrali smo odličnu ekipu Petgrada s 3:0, ekipu koja je kasnije osvojila KC ligu.

U osmini finala ipak ih je zaustavila jaka ekipa MTB inženjeringa. Cilj im je ove godine, kaže Vlah, proći skupinu i plasirati se u 1/16 finala, pa ako bude sreće i dalje. No, prolaz skupine neće biti lak zadatak.

U grupi smo s ekipom Pimonta iz Zagreba, odličnom ekipom u kojoj igra i nekoliko prvotimaca hrvatske malonogometne reprezentacije. Prvi puta su na ovom turniru i vjerojatno su došli napraviti neki veliki rezultat. Uz njih, tu je i Ropox iz Varaždina, to su domaći dečki iz Varaždina i okolnih mjesta, te ekipa Caffe bara 048. Trenutno o njima ne znamo ništa, koliko znam oni se još uvijek okupljaju i ne znaju tko će točno igrati, ali ako to bude prošlogodišnja ekipa, loše nam se piše.

Većina igrača malonogometne ekipe Radio Drave – Drave info ista je kao i prošle godine, a radi se uglavnom o mladim malonogometašima 1999. godišta koji se kao Prizma VV uspješno natječu na Sportskim igrama mladih. Tu su Karlo Slukić na golu, zatim Tomislav Srbljinović, Mihael Mladen, Leo Hajdinjak, Robin Zanjko, Antonio Međurečan, Hrvoje Kudumija, vjerojatno i braća Benko. Njima bi se, kao i lani, trebali pridružiti Pero Burušić i Josip Salajec te Nino Vlah uspije li se oporaviti od ozljede.

zatvori