Četvrtak, 18. travnja 2024.

Provalio u automobil i ukrao torbicu s novcem

Iz automobila kod koprivničkog groblja ukradena torbica s novcem, noćas najpijani vozač i biciklist u Koprivnici, umjesto zemlje malo zaorao po benzinskoj, uhićen prosjak…

Iz parkiranog automobila ukradena torbica s novcem

Tešku krađu provaljivanjem, policija je evidentirala kao jedino kazneno djelo tijekom subote. Dogodilo se na parkiralištu koprivničkog Gradskog groblja u Ulici Ivana Česmičkog u poslijepodnevnim satima. Nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil iz kojeg je otuđio torbicu s novcem i raznim predmetima, oštetivši vlasnicu za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Plugom i traktorom zakačio agregat za gorivo na benzinskoj

Jednu jedinu prometnu nesreću, čija je posljedica srećom samo materijalna šteta, izazvao je vozač neregistriranog traktora. On je Jučer, 19. prosinca oko 9.25 sati u Novigradu Podravskom na Trgu Matije Gupca na benzinskoj postaji zbog nepropisnog skretanja, plugom koji je bio priključen na traktor, udario u mjerni uređaj – agregat za gorivo. Iako je agregat tek malo pomaknut sa svog mjesta, policija je obavila uređaj. Koliku će štetu morati podmiriti ali i kakvu sankciju morati odraditi, nespretni će traktorist tek doznati.

Uhićen zbog prosjačenja

U protekla 24 sata javni red i mir u Koprivnici je narušila osoba koja se odala prosjačenju. Jedna osoba je uhićena.
Najpijaniji – vozač automobila i biciklist

Na području Postaje prometne policije Koprivnica sinoć je od 21 do jutros u 7 sati provedena preventivno – represivna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola, mladih vozača i biciklista. Kako je priopćeno, policija je iz prometa isključila 11 vozača. Najveća koncentracija alkohola od 1,84 promila izmjerena je kod 50-godišnjeg vozača osobnog automobila i jednako toliko starog vozača bicikla. Obojica noćas najpijanijih zatečena su u Koprivnici.

zatvori