Utorak, 23. travnja 2024.

Počela Zimska liga, Active Comerce zabio čak 11 golova

Nova sezona Pan Zimske lige startala je danas u Koprivnici.

Najviše golova postignuto je na dvije utakmice – čak 11 između Active Comerca i NK Koprivnice te dva gola manje u utakmici između MOD Graditeljstva i Jedan Devet Tri.

Evo svih rezultata:

VETERANI
ACTIVE COMERCE – NK KOPRIVNICA 11-0
MAVIK – PANONIJA,AUTO SERVIS CMRK 6-0
CB LOOP – BIMBO FC 5-2
CB LOOP – OPG RADIČEK, PETGRAD & NIKO TRADE 2-1

SENIORI
RADIO DRAVA/DRAVA INFO – ROPOX INDUSTRIJSKI PODOVI 0 – 5
CB NOVI ŠKORPION – LIPA 5-1
CB 048 – ROPOX INDUSTRIJSKI PODOVI 0-3
BALI – P.B GRADNJA 5-1
PIZZERIA STARI ZAGREB BORONGAJ LUGOVI – SPORT DOLENEC 4-0
MOD GRADITELJSTVO – JEDAN DEVET TRI 9-0

zimska liga

zimska liga

A evo i kako je odigrala naša ekipa, Radio Drava-Drava Info.

Upravo je našim dečkima pripala svojevrsna čast otvaranja seniorskog turnira i to protiv ekipe ROPOX Industrijski podovi.
Kako su odigrali naši dečki, izvjestio nas je voditelj ekipe, Zoran Vlah. Nakon odličnog ulaska u utakmicu, gdje nismo uspjeli realizirati dvije odlične prilike, ekipa Ropox-a iz Varaždina zagospodarila je terenom i inicijativu uzela u svoje ruke. Prvo poluvrijeme bilo je vrlo dinamično, puno trke, kontra na kontru, prilika za prilikom. Pred kraj prvog poluvremena dolazi na vidjelo iskustvo i uigranost ekipe Ropoxa, stvaraju zicer za zicerom, ali s nekoliko odličnih intervencija našeg vratara Slukića ostalo je 0-0. Igrala se posljednja minuta prvog poluvremena, vrhunska malonogometna akcija Ropoxa, i 1-0. U drugom dijelu Ropox ne staje s pritiskom, već dečki bacaju u brzinu više. Odličan Slukić na golu, te vrhunski obrambeni par Srbljinović – Zanjko drže ekipu Radio Drave – Drave info da ne primi još koji pogodak više. Imali smo i mi nekoliko prilika u drugome dijelu, no nedovoljno koncentrirani u samoj završnici Burušić, a potom i Salajec ne uspijevaju postići izjednačujući pogodak. I kako to biva u nogometu, kad ne zabiješ, stiže kazna. Ponovo malonogometna akcija, na lijevoj strani terena ostaje igrač Ropoxa zaboravljen, te povisuje rezultat na 2-0. Ubrzo Ropox postiže i svoj 3 gol na utakmici. Nakon toga opet neiskorištena prilika igrača Radio Drave-Drave info, te da spriječi kontru Salajec radi prekršaj, koji je u tome slučaju bio šesti i ekipa Ropox-a ima udarac s 9 metara iz kojeg postiže pogodak za 4-0. Do kraja utakmice, odlična ekipa Ropox-a uspjela je postići i 5 pogodak za konačnih 5-0.
Bez obzira na rezultat, možemo biti zadovoljni onime što je na terenu pokazala naša ekipa.

zatvori