Petak, 29. ožujka 2024.

Marija Mraz: Silno sam ponosna što netko primjećuje naš rad u lokalnoj zajednici

Predsjednica Udruge "Bolje sutra" jučer je, kao jedna od kandidatkinja, prisustvovala svečanosti uručenja nagrade "Josipa Vancaš - dobrotvorka godine".

U organizaciji Zaklade Zamah jučer je u Zagrebu u Muzeju Mimara održana svečanost uručenja nagrade „Josipa Vancaš – dobrotvorka godine“. Među kandidatkinjama za dobrotvorku godine bila je i predsjedica Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra Grada Koprivnice Marija Mraz.

Iako nije dobila ovu prestižnu nagradu, Mraz ne skriva ponos i zadovoljstvo:

Prošlo je izuzetno svečano, jako emotivno i biti tamo izaziva osjećaj ponosa što netko primjećuje sve ono što se godinama radi u lokalnoj zajednici. Zapravo se to riječima može teško opisati. Silno sam ponosna. Bila sam jedina predstavnica iz Koprivničko-križevačke županije, a moj angažman puno govori i o našoj Koprivnici i o našoj županiji. Nastojala sam sve nas predstaviti u najboljem svjetlu.

Ustupio Dražen Magdić.
Ustupio Dražen Magdić.

Mariju Mraz je za titulu dobrotvorke godine predložilo 11 ovdašnjih udruga i institucija, a njen je rad tijekom jučerašnje svečanosti predstavljen u nekoliko minuta dugom filmu. Tijekom svečanosti nije propustila priliku izraziti zahvalnost suradnicima koji pomažu da se njene ideje pretvore u konkretne akcije i rezultate. Svi su se oni odmah složili da im je sljedeći cilj omogućiti pristupnost pozornice Domoljuba osobama s otežanim kretanjem. Već su počeli s osmišljavanjem akcija koje će mnoge razveseliti te vjeruju da će konačnim rezultatom biti zadovoljni svi građani.

Spomenimo i da je nagradu ZAMAH-a ove godine dobila Antonija Spajić iz Vinkovaca zbog angažmana tijekom poplave u Gunji.

Ustupio Dražen Magdić.
Ustupio Dražen Magdić.
zatvori