Srijeda, 17. travnja 2024.

Kopić uoči Lokomotive: “Nemamo niti jednu drugu misao u glavi osim tri boda”

U posljednjem jesenskom kolu prvenstva Slaven Belupo ove nedjelje dočekuje Lokomotivu.

Radi se o vrlo važnoj utakmici, rekao je trener Željko Kopić na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji.

Zadnja utakmica u polusezoni protiv kvalitetnog protivnika kojI u zadnje vrijeme igra dobro, ostvaruje dobre rezultate. Za nas vrlo bitna utakmica, posebno nakon ove tri zadnje koje smo odradili kako smo htjeli. Jednostavno, u ovoj utakmici nemamo niti jednu drugu misao u glavi osim tri boda.

Na utakmici neće zaigrati Križman i Jambor zbog ozljeda te Štiglec zbog tri žuta kartona. Cijeli sastav još nije poznat jer, prema riječima trenera Kopića, kod sastavljanja postoje određene poteškoće.

Što se tiče sastava, ne mogu vam još reći jer zaista imamo određenih poteškoća. Ova cijela sezona je ostavila traga i mala je pauza bila. Odradili smo i te Kup utakmice i sve skupa. Zaista je zahtjevno, tako da imamo manjih problema.

Mateas Delić. Snimio Marko Posavec.
Mateas Delić. Snimio Marko Posavec.

Kapetan momčadi, Mateas Delić rekao je kako se u njihovoj igri vide rezultati napornog rada te da su spremni za Lokomotivu.

Zadnjih par utakmica vraća se onaj naporan rad od početka priprema. Od one želje i volje koju smo ulagali u treninge, analize i to polako dolazi na naplatu. Vidi se da smo dobro radili, kvalitetni i da smo spremni. Tako da očekujem da se to nastavi i da zaokružimo, po nama, uspješnu sezonu.

Utakmica 21. kola HNL-a igra se u nedjelju na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati.

zatvori