Subota, 20. travnja 2024.

Kopić: Ove dvije pobjede mijenjaju čitavu sliku sezone

Trener Slaven Belupa, Željko Kopić, kao što se moglo i očekivati vrlo je zadovoljan nedjeljnom pobjedom protiv Istre 1961 u Puli. Nakon što su Farmaceuti protekle srijede svladali i Osijek u Kupu, čitava polusezona, kazao je, sada izgleda malo bolje.

Dečki su napravili sve što smo se dogovorili, to je najviše njihova pobjeda. U ovih šest mjeseci uložili smo zaista velik trud, naporno smo radili i u ova četiri dana zapravo nam se promijenila cijela slike sezone – od nečega što je bilo onako s dosta upitnika, u 120 minuta prođeš Osijek, nakon toga upišeš izuzetno bitnu pobjedu u gostima. Sad to daje nekakvu drugačiju sliku i jako sam sretan, ponajviše zbog igrača.

U Pulu nije otputovao mladi stoper Vinko Međimorec.

On je na utakmici protiv Osijeka dobio blagi potres mozga. Mora nekoliko dana mirovati u zamračenom prostoru, nije to ništa strašno i bit će sve OK, samo mora neko vrijeme biti na miru.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva Slaven Belupo čekaju još dvije utakmice. Prva je zahtjevno gostovanje kod Rijeke ove nedjelje, te potom domaća utakmica protiv Lokomotive.

zatvori