Srijeda, 24. travnja 2024.

Gradski Crveni križ primio brojne predblagdanske donacije

Predblagdanski tjedan u Gradskom društvu Crvenog križa, osim u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, protječe i u znaku brojnih donacija.

Tradicionalno uoči božićnih blagdana, Pučku kuhinju posjetile su predstavnice županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, koje su u ime Zajednice donirale zelje, krumpir, luk, tjesteninu, salatu i ostale namirnice koje će u Crvenom križu koristiti za pripremu obroka.

Pučku kuhinju posjetili su i učenici 1.a razreda Osnovne škole Đuro Ester s učiteljicom Majom Sinjeri. Vrijedni prvašići ispekli su kolačiće te za korisnike Pučke kuhinje donijeli slatkiše i hranu.

Obitelj Kasumović iz Štaglinca, koja je protekli vikend organizirala 4. humanitarni memorijalni turnir u belotu, u znak sjećanja na prerano preminulog Darija Kasumovića, od prikupljenog novca Crvenom je križu donirala prehrambene namirnice u vrijednosti od 1.500 kuna.

Donatorima se pridružio i trgovački lanac dm koji je donirao higijenske potrepštine za Socijalnu samoposlugu, a prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu organizirala je i Udruga volontera (Podravke) PULS.

Iz koprivničkog Crvenog križa zahvalili su svima koji ovih dana misle na one koji su u teškoćama kako bi im olakšali predstojeće dane.

zatvori