Petak, 19. travnja 2024.

Sletjela u kanal i prevrnula se

Subota je u Podravini i Prigorju prošla relativno mirno, izvijestila je PU koprivničko-križevačka. Ipak, policijski službenici nisu bili sasvim besposleni.

Posla im je, primjerice, zadao 61-godišnji vozač osobnog automobila kojega su zatekli oko 11 sati u Majurcu. On je na automobil prikačio neregistriranu laku prikolicu, ali je na nju stavio krivotvorenu registarsku pločicu. Policijski djelatnici prozreli su varku, oduzeli mu pločicu i protiv njega pripremaju kaznenu prijavu.

Zabilježene su i dvije prometne nesreće. Noćas oko 1:30 u Goričkoj ulici u Virju vozačica je malo pretjerala s brzinom i alkoholom, pa je automobilom sletjela u odvodni kanal. Vozilo je udarilo u betonski most te se prevrnulo na bok, pri čemu su i vozačica i putnik u vozilu ozlijeđeni. Recimo i da je u organizmu imala 1,5 promila alkohola.

Otprilike u isto vrijeme, također zbog neprilagođene brzine, vozač osobnog automobila sletio je s kolnika u Ulici Stjepana Radića u Reki. Nakon što je udario u betonsku ogradu kuće, napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen.

Što se tiče prekršaja protiv javnog reda i mira, netko je u Kloštru Podravskom držao životinje bez nadzora, a u Koprivnici i Križevcima evidentirano je usluživanje pića već pijanim osobama.

zatvori