Četvrtak, 25. travnja 2024.

Drava info počela ispunjavati želje

DEDA MRAZ je uz pomoć svojih vilenjaka, sobova i novinara Drave Info krenuo na put oko svijeta kako bi ispunio božićnu želju svima!

Tako smo uz pomoć našeg poslovnog partnera Cvjećarnice Luna posjetili obitelj Golub i  novopečenoj majci Maji darovali lijepi buket cvijeća i to na zahtjev njenog muža, a Jelena Trade se pobrinuo da jedan poklon paket namirnica stigne u ruke gospođi Višnji Beljak iz Malog Bukovca.

Želite li i vi ovogodišnje blagdane uljepšati nekome, pronađite Facebook stranicu Drave Info, pišite nam u inbox na koji način možemo razveseliti vama drage osobe, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da neke želje i ispunimo!

Obitelj Golub. Snimila Nela Carek.
Obitelj Golub. Snimila Nela Carek.
Višnja Beljak. Snimila NelaCarek.
Višnja Beljak. Snimila NelaCarek.

Poslovni partneri koji su nam pomogli u ostvarivanju ovih želja su Cvjećarna Luna, cvjećarna koja vaše ideje pretvara u maštovita i jedinstvena djela. Aranžmani za sve prigode, poklon buketi, razno rezano cvijeće i još puno toga. Cvjećarna Luna, Trg Eugena Kumićića 11, Koprivnica, tel. 642-678.

Jelena trade Koprivnička 32, Subotica Podravska, maloprodaja, veleprodaja i proizvodnja koja broji 20 trgovina mješovitom robom, jedan caffe bar i više od 100 zaposlenih, sa Vrlo povoljnim cijenama i uslužnim djelatnicima.

zatvori