Srijeda, 27. ožujka 2024.

Dino Valeš novi je predsjednik gradske mladeži HSS-a

Dino Valeš novi je prvi čovjek Organizacije mladih Gradske organizacije HSS-a Koprivnica, odlučeno je krajem prošlog tjedna na izbornoj skupštini.

Dosadašnja predsjednica Monika Jug preuzela je ulogu potpredsjednice, zajedno s Ivanom Srbiš. Tajnik je Dejan Čokonaj, blagajnik Marino Šurić, a članovi odbora Jasmin Vidović, Bruno Bukvić, Denis Petrović i Antonio Stančir. Ivana Srbiš i Dejan Čokonaj predstavljat će Gradsku organizaciju u skupštini Županijske organizacije mladih.

Prisutnima se obratila i potpredsjednica nacionalne Organizacije mladih HSS-a Marina Ivančan, predsjednik Gradske organizacije Koprivnica Ivan Pal, te prvi čovjek Koprivničko-križevačkog HSS-a, župan Darko Koren.

Novoizabrani predsjednik Dino Valeš okupljenima je zahvalio na ukazanom povjerenju, obećao još veći angažman u radu stranke i Organizacije mladih HSS-a Koprivnica, najavio sljedeći korak u radu OM HSS Koprivnica, kao i pokretanje inicijative da se mlade još više uključi u rad svojih ogranaka te je iznio i nekoliko ideja i prijedloga aktivnosti u narednom razdoblju.

zatvori