Subota, 20. travnja 2024.

Utakmica povišenog rizika: Stiže Dinamo, nabavite ulaznice na vrijeme

Nakon prvenstvene stanke, Slaven Belupo nastavlja s prvoligaškim utakmicama. Na redu je zagrebački Dinamo koji u petak u 18 sati stiže na travnjak koprivničkog Gradskog stadiona.

Zagrepčani su trenutno drugoplasirani na ljestvici, četiri boda iza Rijeke, dok je Slaven Belupo na osmome mjestu. Iz kluba podsjećaju da se, u skladu s propisima Hrvatskog nogometnog saveza, radi o utakmici povišenog rizika. Stoga će se ulaznice moći kupiti isključivo na ime i prezime posjetitelja, s tim da jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, ali je onda odgovorna da te ulaznice ne daje osobama s izrečenom zabranom pojavljivanja na stadionima.

Također, kako se očekuje velik odaziv gledatelja, klub organizira pretprodaju ulaznica u srijedu i četvrtak od 14 do 17 sati. Na dan utakmice, blagajne će raditi od 15 sati. Cijene ulaznica su 30 i 40 kuna.

Poraz u prijateljskoj utakmici u Mađarskoj

Stanku u prvenstvu Slaven Belupo je iskoristio kako bi odigrao prijateljsku utakmicu u gostima kod mađarskog drugoligaša ZTE-a u Zalaegerszegu. Ishod je bio prilično neslavan – Mađari su pobijedili s 1:0, a jedini strijelac bio je Varosi u 24. minuti igre, i to iz prvog udarca prema Rozmanovim vratima. Trener Željko Kopić na teren je izveo dvije momčadi, po jednu u svakom poluvremenu, i na kraju nije imao razloga za zadovoljstvo.

zatvori