Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Uoči koncerta, Petar Grašo dolazi na Radio Dravu

Sve je spremno za veliki koncert Petra Graše večeras u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

Tom će prigodom ovaj popularni pjevač gostovati i na Radio Dravi, susresti se s dobitnicima Dravine nagradne igre ‘Upoznaj Petra Grašu’ te osobno podijeliti nekoliko ulaznica vjernim slušateljima i obožavateljima Petra Graše.

Intervju s Petrom Grašom možete slušati u programu Radio Drave, večeras u 18:15h.

Grašin koncert tako će zaokružiti još jednu bogatu svečarsku koprivničku subotu. Naime, u subotu u sklopu programa obilježavanja Dana grada Koprivnice od 8 do 13 sati održat će se Dan otvorenih vrata Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”. Svi zainteresirani moći će se besplatno učlaniti. U knjižnici će se održati vođena tura, prodaja otpisanih knjiga i nagradna igra na Odjelu za odrasle. U 9 sati na Zrinskom trgu održat će se humanitarna prodaja jabuka za nabavu didaktičke opreme za potrebe programa Rastimo zajedno plus. Sportski Memorijal poginulim braniteljima održat će se u prostoru Veteranskog terapijskog centra “Zvonko Pandurić-Stric” od 9 do 9 i 30 sati. U 10 sati u Muzeju grada Koprivnice održat će se izložba i premijera filma “4 leptirice”. U Domu kulture Starigrad obilježit će se Dani jabuka u organizaciji Društva žena “Kamengrad” s početkom u 17 sati.

Večernji program započinje koncertom Tamburaškog sastava “Tomo Šestak” u dvorani Domoljub u 19 sati. U 20 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije “Fran Galović” koncert će održati Petar Grašo, a u 22 sata u KKC Pixel započinje klupski program elektronske glazbe Panic Room.