Petak, 19. travnja 2024.

Purić: Već je i vrijeme da Dinamo malo osjeti strah u Koprivnici

Nakon tjedan dana stanke, Slaven Belupo nastavlja s utakmicama domaćeg prvenstva i to kod kuće protiv jakog zagrebačkog Dinama.

Premda su naši Farmaceuti tijekom pauze poraženi u prijateljskom susretu od mađarskog drugoligaša, trener Željko Kopić smatra da su igrači spremni i da će domaćoj publici prikazati dobar nogomet.

Momčad je u dobrom stanju, nemamo ozlijeđenih igrača. Odradili smo dobar, naporan mikrociklus, dečki su kvalitetno trenirali… Svjestan sam, naravno, da nas očekuje zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik kojemu su bodovi isto tako izuzetno bitni, te očekujem da ćemo se našoj publici prikazati u pravom svjetlu i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu.

Naveo je i najvjerojatniji sastav koji će poslati na travnjak.

Najvjerojatnije je to Rozman, Purić, Međimorec, Galović, Štiglec, Brlek, Crepulja, Paracki, Ozobić, Ejupi i Delić.

Dinamo je trenutno drugi na ljestvici, četiri boda iza Rijeke, te je u svojevrsnom crnom nizu – u posljednjih pet kola ima dva poraza i remi. Kopić podsjeća da ništa nije unaprijed zadano i da je Dinamo četiri puta posrnuo u Koprivnici.

Mislim da u ovoj utakmici imamo šanse, kao i u svakoj, posebno na domaćem terenu; ne možemo pobjeći od činjenice da to u gostima nije baš dobro. Ali mi igramo dobro, protiv Hajduka doma smo odigrali vrlo dobru utakmicu, tako da…

Željko Kopić. Snimio Marko Posavec.
Željko Kopić. Snimio Marko Posavec.

Vrijeme je za ofenzivu, jasan je bio Vedran Purić.

Sigurno bih potpisao da ne dobijemo gol, ali mislim da je vrijeme da i mi konačno zabijemo njima, pa da i oni malo osjete strah u Koprivnici.

Utakmica je na rasporedu sutra od 18 sati na koprivničkom Gradskom stadionu. Zbog očekivanog velikog broja gledatelja, iz Slaven Belupa pozivaju navijače da ulaznice kupe u pretprodaji i svakako dođu ranije na stadion jer se radi o utakmici visokog rizika te će se na oba ulaza provoditi detaljni pregledi. Blagajne će sutra biti otvorene od 15 sati.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori