Srijeda, 24. travnja 2024.
Home Moja Koprivnica Podravka organizira studentsku menzu u svom društvenom restoranu

Podravka organizira studentsku menzu u svom društvenom restoranu

0
Podravka organizira studentsku menzu u svom društvenom restoranu
Ilustracija / Snimio Marko Posavec.
Iz Podravke su službeno priopćili da će studentska menza za studente Sveučilišta Sjever biti organizirana u restoranu društvene prehrane u Starčevićevoj. Podravka se, naime, u rujnu jedina javila na natječaj Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta, a članovi Nacionalnog povjerenstva za kontrolu prehrane studenata uvjerili su se da zadovoljava propisane uvjete.

Studenti će tako u Podravkinom restoranu imati pravo na dva obroka dnevno, ručak i večeru, a moći će birati između tri različita menija, propisana od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, od kojih će jedan biti vegetarijanski.

S obzirom da se u istom restoranu hrane i zaposlenici Podravke, studenti će imati određeno vrijeme za ručak i večeru, a dio njih imat će pravo na obroke i vikendom. Za studente će biti organizirana i posebna linija na kojoj će se koristiti studentske „iksice“, kao i pedesetak posebno odvojenih sjedećih mjesta. Pored toga, studentima će biti omogućen ulaz kroz istočnu portu Podravke, također na posebnoj liniji.

Pravo na prehranu u studentskoj menzi trenutno ima 220 studenata Sveučilišta Sjever.

zatvori