Srijeda, 24. travnja 2024.

Pet prometnih i pad s balkona

Policijska uprava koprivničko-križevačka tijekom jučerašnjeg dana zabilježila je čak pet prometnih nesreća. Od toga su se tri dogodile na koprivničkom području.

Prvo je u ranim jutarnjim satima, oko 6:45, vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine sletio s ceste u odvodni kanal. Pritom je lakše ozlijeđen.

Nešto kasnije, malo iza 10 sati, dva osobna automobila sudarila su se na raskrižju Ulice kneza Domagoja i Miroslava Krleže u Koprivnici. Ozlijeđenih nije bilo, a jedan od vozača bio je pod utjecajem alkohola od 0,64 promila.

Naposljetku, oko 15:30 vozač taksija naletio je na biciklista na raskrižju Ulice Frana Galovića i Florijanskog trga. Biciklist je potom pao na kolnik i lakše je ozlijeđen.

Vješala rublje i pala s balkona

Policija je zabilježila i jedan nesretan slučaj. Noćas oko ponoći na koprivničkom Trgu kralja Zvonimira, 45-godišnjakinja je vješala rublje na žicu, izgubila ravnotežu i pala s balkona trećeg kata. Pritom je ozlijeđena i prevezena je u koprivničku bolnicu.

U zatvor zbog alkohola za volanom

Na Prekršajni sud u Koprivnici jučer je doveden 32-godišnji vozač kojega su policijski službenici zatekli u kasnim večernjim satima nedjelje kako vozi koprivničkim ulicama pod utjecajem alkohola od nemalih 1,93 promila. Kažnjen je s 30 dana zatvora, uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja vozilima B kategorije pet mjeseci.

 

zatvori