Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO: Punoljetni Obrtnički i gospodarski sajam otvoren u Križevcima

18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije svečano je otvoren danas u Križevcima.

U prostorima sportskih dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca i Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkog, te na drugim, otvorenim prostorima, posjetiteljima se predstavljaju brojni obrtnici, poduzetnici i gospodarstvenici s područja naše županije, ali i šire: ovogodišnji su partneri, naime, Požeško-slavonska županija te Županija Zala iz susjedne Mađarske.

Predsjednik Organizacijskog odbora sajma, koprivničko-križevački župan Darko Koren, u svom je govoru osobito naglasio kako se Sajam u godini svoje punoljetnosti pokazao u svom najboljem svjetlu.

Zadovoljstvo mi je istaknuti da smo se, kao i prošle godine, rasprostrli na oko dvije i pol tisuće kvadrata unutarnjeg i oko 500 metara kvadratnih vanjskog prostora, a svoje proizvode i usluge ove godine izlaže dvadesetak izlagača više nego prošle, točno 274, i naravno njima se najviše od svih zahvaljujem.

Važnost ovoga sajma, rekao je župan Koren, između ostaloga je i u tome što:

Osim direktnog kontakta među poduzetnicima, i zbog stvaranja jedne pozitivne poduzetničke klime koja je nužan preduvjet za razvoj gospodarstva i poduzetništva. Neka ovaj naš sajam ispuni sva očekivanja izlagača i posjetitelja, a nama organizatorima neka još jednom potvrdi naše opredijeljenje za neprestanim angažmanom u promidžbi našeg obrtništva i poduzetništva.

18. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima traje do nedjelje, a program je krcat brojnim prezentacijama, seminarima, predavanjima, scenskim prikazima, kulturno-umjetničkim događajima i nagradnim igrama.

zatvori