Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO: Nova pobjeda Zelenih – Jammeh izborio penal za slavlje protiv Marsonije

Nogometaši Koprivnice upisali su novu pobjedu u aktualnoj sezoni Treće HNL – istok. Na domaćem travnjaku Gradskog stadiona svladali su Marsoniju iz Slavonskog Broda s 2:1.

Gosti iz Slavonskog Broda poveli su u 4. minuti – autogolom domaćih. U pokušaju da izbije loptu, Z. Martinčić skreće ju u gol nemoćnog vratara Tihelke. U prvih 45 minuta gledali smo dosta slab nogomet u kojem je Koprivnica napravila dvije-tri poluprilike. Marsonia je dva puta zaprijetila, ali koncentriran je na vratima bio mladi Tihelka.

U 48. minuti na ubačaj Tucakovića Mešnjak šalje loptu preko vrata. U 63. minuti Koprivnica je došla do izjednačenja: Jammeh je dao za Tucakovića koji centrira, lopta pogađa domaćeg braniča od kojeg se sretno po Koprivničance odbija u gol. U 66. minuti Harunna Jammeh je izborio penal za Zelene; Tucaković je sigurno pogodio lijevi kut gostujućeg vratara. U 81. minuti Mešnjak sa 35 metara dobro puca, ali vratar gostiju odbija u korner. Par minuta kasnije gosti prijete – Tihelka brani, kao i još jedan udarac u 89. minuti.

U sljedećem kolu Zeleni ponovno igraju na domaćem terenu, a gost im je Slavonija iz Požege.

NK Koprivnica – NK Marsonia 2:1
13. kolo 3. HNL sjever
Gradski stadion, Koprivnica
Gledatelja: oko 50

KOPRIVNICA: Tihelka, Brzoja, Martinčić, Tucaković, Brcković, Mešnjak, Srbljinović, Kučanda (od 64. Novak), Tkalčić, Jammeh (od 90. Matijašec), Sminderovac (od 91. Šarlija).
Trener: Ranko Celiščak.

zatvori