Petak, 19. travnja 2024.

Mažoretkinje nas uvode u svečanu proslavu Dana grada Koprivnice

Koprivničke mažoretkinje večeras će tradicionalnim svečanim programom čestitati rođendan svome gradu.

Revija “Sretan ti rođendan grade” počinje u 18:30 u dvorani Doma mladih, a uz mažoretkinje u programu će sudjelovati i članovi Sportskog plesnog kluba „Koprivnica“, članice Twirling kluba „Koprivnica“ i Freestyle grupa.

Snježana Sremec, voditeljica i koreografkinja Mažoretkinja grada Koprivnice pozvala je Koprivničance da ovom revijom svečano uđu u obilježavanje rođendana grada.

Pozivamo naše građane da, našoj djeci koja toliko zdušno uvijek žele svome gradu pokloniti najljepše od svog plesa i uspjeha tijekom godine, nam se pridruže, da ih podrže. Pozivamo ih da na taj način svečano uđemo u obilježavanje još jednog rođendana grada Koprivnice.

A središnja svečanost rođendanske proslave bit će sutra. Počet će polaganjem vijenaca ispred Centralnog križa na Gradskom groblju i predstavljanjem dvanaestog broja Koprivničkog godišnjaka. Potom će uslijediti i svečana sjednica Gradskog vijeća u dvorani Domoljub na kojoj će biti uručena javna priznanja zaslužnima u Koprivnici. A koprivnički poduzetnici i obrtnici i ove su godine pripremili „Bijelu noć“ kada će uz produljeno radno vrijeme građanima ponuditi i prigodne popuste.

zatvori