Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mali rukometaši u Ludbregu upisali dvije pobjede

Mladi rukometaši RK Koprivnica Hangar 18  – dječaci rođeni 2002. godine i mlađi – ove su subote uvjerljivo slavili u dvije utakmice Prve hrvatske rukometne lige za dječake – A. U prvoj su pobijedili Varaždin 1930 s 13:9, a u drugoj Ivančicu s 25:14.

Ulazak u prvu utakmicu nije bio onakav kako se očekivalo, uz bolji pristup utakmici moglo se puno ranije riješiti pitanje pobjednika – komentirao je trener Igor Stubičar. No, u drugoj su utakmici dječaci Koprivnice pokazali sve što znaju, odličnu igru u obrani te veliku borbenost i raznovrsnost u napadu. Stvorili su prednost koju protivnik više nije mogao stići, a na terenu su bili svi igrači i svi su zajedno doprinijeli pobjedi.

Za Koprivnicu Hangar 18 nastupili su: Vučkovic, Špoljar, Milošević, Buhić, Friščić, Firšt, Tinodi, Canjuga, L. Piskač, Delimar, De Conti, F. Piskač, Kenđel, Mažar, Unger i Kokotić. Trener: Igor Stubičar.

RK Koprivnica Hangar 18 – GRK Varaždin 1930 13-9 (8:3)
RK Ivančica – RK Koprivnica Hangar 18 14:25 (5:11)

Pobjeda i poraz mlađih kadeta

Proteklog su vikenda igrali i mlađi kadeti, također u Ludbregu, u trećem kolu Prve hrvatske lige za mlađe kadete – sjever. Mladi koprivnički rukometaši u prvoj su utakmici pobijedili vršnjake iz Preloga s 22:19 (13:9), dok su u drugom susretu izgubili protiv Čakovca s 25:20 (12:9).

– Analizirajući obje utakmice, pokazali smo da imamo potencijala, ali isto tako i dosta slabosti – komentirao je trener Branko Krajačić. – Predstoji nam dva tjedna do sljedećeg kruga koji se igra u Virovitici i do tada ćemo pokušati popraviti što ne valja u našoj igri.

Izvor: RK Koprivnica Hangar 18
Izvor: RK Koprivnica Hangar 18
zatvori