Petak, 19. travnja 2024.

Gradsko Vijeće za prevenciju raspravljalo o problemu ovisnosti o pušenju

Zasjedalo je Vijeće za prevenciju, radno tijelo Grada Koprivnice, kojemu je svrha provedba projekta ‘Prevencija u lokalnoj zajednici’.

Zrinski trg od ovog tijela puno očekuje, osobito na organizaciji, koordinaciji i razvijanju preventivnih programa, rekao je Radio Dravi zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić:

Upravo tu namjeravamo postići partnerstvo i djelovanje tijela i vlasti i javnih službi i ustanova zaduženih za sigurnost ljudi i imovine – naravno i javni red i kvalitetu života građana, kao i za sigurnost i prevenciju kriminaliteta na području našega grada. Članovi vijeća prošli su tjedan raspravljali o općenito o prevenciji ovisnosti, posebice o prevenciji ovisnosti o pušenju s naglaskom na prevenciju u odgoju i obrazovanju, te su utvrđeni planovi konkretnih projekata i aktivnosti. Pohvalna priča.

Članovi Vijeća za prevenciju ponovo će se okupiti krajem studenoga kad bi trebalo utvrditi detalje suradnje u provedbi planiranih projekata za realizaciju konkretnog djelovanja u prevenciji ovisnosti o pušenju tijekom 2016. godine.

zatvori