Srijeda, 24. travnja 2024.

18. sjednica Županijske skupštine zakazana za idući četvrtak

18. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije održat će se sljedećeg četvrtka, potvrđeno je to na jučerašnjoj Koordinaciji.

Uz datum održavanja, utvrđene su i 23. točke dnevnog reda, od kojih predsjednik Županijske skupštine Damir Felak kao najvažniju ističe donošenje proračuna za 2016.

Mislim da je glavna točka donošenje proračuna Koprivničko-križevačke županije za 2016. i projekcija za 2017. i 2018. godinu. Prva točka su izmjene i dopune postojećeg proračuna za 2015. godinu, ali to su više neke tehničke izmjene, ne mijenja se ništa suštinski.

Predviđeni proračun za sljedeću godinu iznosit će oko 220 milijuna kuna. Spomenimo još kako su na sastanku, uz predsjednika Županijske skupštine Damira Felaka, župana Darka Korena sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom, prisustvovali potpredsjednik Županijske skupštine Marinko Bagarić, predsjednica i predsjednici Klubova članova Verica Rupčić, Tomislav Babić i Željko Lacković te pročelnica Upravnog odbora za poslove Županijske skupštine, župana i opće poslove Marina Horvat-Pavlic.

zatvori