Studenti Sveučilišta Sjever posjetili su Dječji vrtić "Crvenkapica" u koprivničkom Kampusu.
U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u Koprivnici se danas održala manifestacija Koprivnica čita pod sloganom “Upali lampicu i čitaj!”.

Radi se o već tradicionalnoj akciji javnog čitanja naglas koju koprivnička Knjižnica provodi s brojnim gradskim ustanovama i udrugama, a s ciljem popularizacije knjige i čitanja. Tako se i ove godine istovremeno čitalo na jedanaest lokacija u gradu. Osim u Knjižnici, čitalo se u sedam dječjih vrtića, u Domu za starije i nemoćne, u Domu za djecu “Svitanje” te na Odjelu pedijatrije u koprivničkoj Općoj bolnici.

Studenti Sveučilišta Sjever posjetili su Dječji vrtić „Crvenkapica“ u koprivničkom Kampusu.

Uz knjižničare koprivničke Knjižnice, čitali su i učenici osnovnih i srednjih škola s nastavnicima i knjižničarima, djeca i odgajateljice iz gradskih dječjih vrtića, studenti Sveučilišta Sjever s profesorima i mentorima, štićenici Doma za starije i nemoćne, članovi Literarne sekcije Podravka te po prvi puta i članovi Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.