Petak, 29. ožujka 2024.

Trener Osvita, Mario Perlok, podnio ostavku

Mario Perlok, trener županijskog prvoligaša Osvita iz Đelekovca, podnio je ostavku zbog loših rezultata kluba u prvom dijelu aktualne sezone.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva preostala su tri kola, a za to će vrijeme momčad voditi netko od igrača. Perlok je svoju odluku obrazložio nadom da će njegova ostavka potaknuti pozitivan šok među igračima, a uprava kluba to je prihvatila.

Perlokova ostavka uslijedila je nakon što je Osvit jučer na domaćem terenu izgubio od Fugaplasta i to Sataićevim autogolom. Nakon deset odigranih kola, klub iz Đelekovca nalazi se na devetom mjestu ljestvice s 13 osvojenih bodova, a dosad je prikupio tri pobjede, tri poraza i četiri neriješena rezultata.

Đelekovčani će tako na proljeće zaigrati pod vodstvom novog prvog čovjeka, a prema reakcijama navijača na društvenim mrežama, očito je da se ne slažu svi s Perlokovom ostavkom.

U nadi da će doći do pozitivnog šoka u momčadi, Mario Perlok podnio je ostavku na mjesto trenera seniorske momčadi. Uprava je tu ostavku prihvatila te će u preostala tri kola voditi ekipu netko od igrača.

Posted by NK Osvit Đelekovec on 25. listopada 2015

zatvori