Petak, 19. travnja 2024.
Home Tu oko nas U srijedu humanitarni koncert “Tamburaši za Žiku”

U srijedu humanitarni koncert “Tamburaši za Žiku”

0
U srijedu humanitarni koncert “Tamburaši za Žiku”
‘Tamburaši za Žiku’ naziv je humanitarnog koncerta koji organizira KUD Podravka dajući potporu teško ozlijeđenom članu Tamburaškog orkestra Ivanu Živkoviću.

Ovaj talentirani glazbenik, koji se ubraja među 100 najboljih hrvatskih tamburaša, teško je stradao ovoga ljeta na moru i predstoji mu mukotrpna i dugotrajna rehabilitacija. Brojni članovi raznih orkestara i sastava u kojima je Ivan zvani Žika svirao ili s njima surađivao odlučili su mu pomoći u oporavku.

Nisi sam poručit će mu svojom glazbom i pjesmom na koncertu koji će se održati u srijedu, 28. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 20 sati. Nastupaju Mejaši, Kas, Elita, Mjesečina, Pleter, Darko Barić, Franjo Barić, TS Štimung, KUD Podravka (Tamburaški orkestar i Ženski vokalni sastav), Klapa Kopivnica, Debitanti i TS Svirci moji.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se u nabaviti u pretprodaji u Šarenom dućanu, Caffe baru Tempo i na recepciji Podravke.

Dolaskom na koncert, kupnjom ulaznice i dobrovoljnim prilogom i vi možete doprinijeti da Žika ponovno svira, poručuju organizatori.

zatvori