Subota, 20. travnja 2024.
Home Featured Slaven Belupo protiv Lokomotive upisao i četvrti neriješen rezultat

Slaven Belupo protiv Lokomotive upisao i četvrti neriješen rezultat

0
Slaven Belupo protiv Lokomotive upisao i četvrti neriješen rezultat
Nogometaši Slaven Belupa s gostovanja u Kranjčevićevoj vratili su se s bodom, kao i u prethodne tri domaće utakmice.

Prvi dio utakmice prošao je uglavnom nezanimljivo. Teren je u 31. minuti napustio Međimorec zbog ozlijede, zamijenio ga je Mikulić. Na samom početku drugog poluvremena izašli su Purić i Savić, a trener Kopić na travnjak je poslao Ejupija i Delića. Vratar Rozman do tada je već nekoliko puta spasio mrežu, a s dobrim – i važnim – obranama nastavio je i tijekom sljedećih 20-ak minuta, no u 64. Andrijašević glavom ipak dovodi Lokose u prednost.

Farmaceuti su pokušavali doći do zgoditka, ali bez uspjeha. Mikulić je u 77. minuti zaradio drugi žuti karton i Slaven Belupo je ostao s igračem manje. Sporna je bila situacija dvije minute kasnije kada su dvojica protivničkih igrača srušila Delića u kaznenom prostoru, no sudac Zebec na to nije reagirao. Zbog oštrog prosvjeda s terena je udaljen Kopićev pomoćnik Bašić.

Delić je ponovno srušen u kaznenom prostoru u 86. minuti i sudac je ovoga puta dodijelio jedanaesterac Slaven Belupu. Ejupi je bio siguran za konačnih 1:1.

Slijedi prvenstvena stanka koju će Slavenaši iskoristiti za prijateljsku utakmicu u Mariboru u subotu. Nakon toga, u nedjelju 18. listopada, na koprivnički Gradski stadion dolazi Hajduk.

 

zatvori