Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Utakmica povišenog rizika: Dolazi Hajduk, kupite ulaznice na vrijeme

Koprivnički nogometni prvoligaš priprema se za novi prvenstveni izazov. Bit će to teška domaća utakmica protiv splitskog Hajduka, trenutno drugoplasirane momčadi lige koja zaostaje svega bod za vodećim Dinamom i u proteklih sedam nastupa, ako brojimo i Kup, nije primila pogodak.

U Slaven Belupu očekuju veliko zanimanje navijača za gostovanje jednog od naših najvećih nogometnih klubova, no podsjećaju da se, prema kriterijima Hrvatskog nogometnog saveza, radi o utakmici povišenog rizika. Stoga će se navijači detaljno pregledavati pri ulasku na stadion, a ulaznice će biti prodavane isključivo na ime i prezime uz predočenje osobne iskaznice. Jedna osoba može na svoje prezime kupiti najviše četiri ulaznice i potom je ta osoba odgovorna da ulaznice ne daje osobama koje imaju zabranu dolaska na utakmice.

Kako bi se smanjile gužve uoči same utakmice, ulaznice se mogu kupiti i u pretprodaji, i to:

  • petak, 16. listopada, od 14 do 17 sati,
  • subotu, 17. listopada, od 10 do 13 sati,
  • te na dan utakmice (u nedjelju) od 12 sati, tri sata prije početka susreta, na tri prodajna mjesta.

Klub poziva sve navijače da kupe ulaznicu na vrijeme te ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve.

Dodajmo i kako će se na utakmici provoditi aktivnosti vezane uz Tjedan borbe protiv rasizma.

Utakmica 13. kola domaćeg prvenstva Slaven Belupo – Hajduk na rasporedu je u nedjelju, 18. listopada, od 15 sati na koprivničkom Gradskom stadionu. Sudit će ju Ivan Bebek iz Rijeke, dok će mu pomoćnici biti Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a delegat Milan Rukavina iz Rijeke.

zatvori