Srijeda, 17. travnja 2024.

ORaH građanima dijelio jabuke i najavio subotnje predstavljanje kandidata

ORAH-ovci su današnjim posjetom proizvođaču jabuka u Cvetkovcu obilježili sutrašnji Svjetski dan jabuka.

Koji je bio cilj ovog susreta, Radio Dravi rekla je predsjednica gradske organizacije Mira Adamović.

Pogledat ćemo sorte podravskih starih izumrlih voćaka, upoznati se koje su to vrste i naravno s tim vrstama prezentirati OPG, a isto tako i naš program razvijanja poduzetništva, naše održivo gospodarstvo zapravo.

Te su jabuke potom podijelili građanima na Zrinskom trgu i Gradskoj tržnici.

Gradska organizacija OraH-a u subotu će predstaviti kandidacijsku listu druge izborne jedinice, a iz ORaH-a se posebno hvale kako su jedina stranka koja ima paritetnu demokraciju, odnosno princip jedan muški, jedan ženski kandidat i jednaki broj muških i ženski nositelj jedinica. Na druženju u Cvetkovcu prisustvovao je nositelj liste za drugu izbornu jedinicu Neven Voća kojeg smo pitali očekuje li veliku podršku u Koprivnici.

Koprivnica je zasigurno jedan dobar bazen za Orah, to je neosporno. Ono što mi očekujemo je da nas građani prepoznaju, daq prepoznaju našu politku čistog obraza, da nemamo figa u džepu i da nam nije prioritet borba za fotelje nego za prosperitet ove države.

Spomenimo i kako je predsjednica gradske organizacije ORaH-a, Mira Adamović, na četvrtom mjestu liste za našu izbornu jedinicu.

zatvori