Četvrtak, 18. travnja 2024.

Najbolje koprivničke učiteljice na prijemu kod gradonačelnice

Povodom Svjetskog dana učitelja gradonačelnica Vesna Želježnjak danas je primila učiteljice, ravnateljice i ravnatelje gradskih osnovnih škola.

Na prijemu su, kao i svake godine, prisustvovali najbolji učitelji kao predstavnici svojih škola, a gradonačelnica im je zahvalila na uloženom trudu i radu.

Htjela bi svima vama zahvaliti na svemu što se do sad činili. Pogotovo vama koji ste danas nominirani i nagrađeni, koji ste najučitelji u vašim školama. Zaista veliko hvala na trudu i radu.

Najbolje učitelje odabralo je Učiteljsko vijeće škole, a zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec istaknula je kako je to najvrjednija nagrada koji učitelj može dobiti.

Nagrada od vlastitih kolega je nagrada koju je najteže dobiti, ali koja najviše vrijedi. Hvala vam puno na svemu što radite.

Ove je godine za najboljeg učitelja u Osnovnoj školi „Antun Nemčić Gostovinski ” izabrana Đurđica Pošta, u Osnovnoj školi Braća Radić to je Maja Puhač, a u Osnovnoj školi Đuro Ester Jasminka Fanuko-Polančec. Učiteljsko vijeće Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce “ za najbolju učiteljicu izabralo je Mirelu Stipić, a Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“ učiteljicu Laru Silvestri Valdevit. Ispred izabranih učiteljica obratila se Jasminka Fanuko-Polančec koja je izjavila kako je ovo nagrada svim učiteljima ma kako se oni zvali.

Evo ja bih samo kratko rekla, ovo je ustvari nagrada učitelju. Pod tim pojmom se podrazumijeva puno toga, i odgajatelji, i nastavnik, učitelj, ponekad i roditelj u koje kakvim situacijama. Tako da, ovo je nagrada učitelju kako god se on zvao.

Gradonačelnica Vesna Želježnjak i zamjenica Melita Samoborec na kraju su najboljim učiteljicama uručile prigodne poklone.

zatvori