Petak, 29. ožujka 2024.

Koprivnica se sprema za Dan grada – dolazi Petar Grašo

Koprivnica se sprema za još jednu proslavu Dana grada. Sa Zrinskog trga stigla nam je i službena potvrda da će građani ponovo imati prilike posjetiti svečarski koncert.

Zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić:

Prije svega valja naglasiti da će program biti bogat kao i svake godine dosad, s tim da ove godine imamo jednu novinu ili povratak na staro. Vraćamo se, zajedno s našim sponzorima, na onaj lijep običaj da povodom Dana grada imamo i veliki lijepi koncert za naše sugrađanke i sugrađane i njihove goste. Stoga mogu najaviti – u subotu, 7. studenog u 20 sati u dvorani Gimnazije Fran Galović veliki koncert Petra Graše.

Grašin koncert tako će zaokružiti još jednu bogatu svečarsku koprivničku subotu. Naime, kao što je to već uobičajeno, rođendanska subota Koprivnice bit će povod za bogat program u središtu grada. Na Zrinskom će trgu biti upriličeno predstavljanje koprivničkih udruga. Knjižnica i čitaonica Fran Galović priprema Dan otvorenih vrata s besplatnim učlanjenjem, a nastavlja se i tradicija humanitarne prodaje jabuka. Tako prikupljen novac bit će doniran Stručnom timu za pružanje podrške roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju Grada Koprivnice, poglavito za kupnju potrebne opreme čime će se poboljšati kvaliteta pružanja usluga najranjivijoj skupini koprivničke djece.

zatvori