Srijeda, 24. travnja 2024.

Naši strijelci osvojili drugo mjesto na sportskim susretima invalida Domovinskog rata

Ekipa HVIDRE Koprivničko-križevačke županije u sportskom streljaštvu proteklog je vikenda osvojila drugo mjesto na 21. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata (ŠNIDOR), održanom u Zagrebu.

Ovogodišnje natjecanje okupilo je ekipe iz dvadeset hrvatskih županija, Grada Zagreba i HVO-a koje su se natjecale u jedanaest sportskih disciplina. Našu su županiju u streljaštvu predstavljali Marinko Evačić, Vlado Golubić, Miroslav Blažek – Kina i Ivan Betlehem, te s otpucanih 678 krugova ekipno osvojili drugo mjesto u konkurenciji od 22 streljačke ekipe. To je ujedno i najbolji ekipni plasman neke sportske ekipe HVIDRE Koprivničko-križevačke županije u dosadašnjim sportskim susretima.

Pored odličnog ekipnog plasmana, strijelci su ostvarili i vrlo dobre pojedinačne rezultate. Ivan Betlehem s otpucanim 181 krugom osvojio je treće mjesto. Marinko Evačić sa 169 krugova bio je četvrti, u stopu ga je pratio Vlado Golubić sa 165 krugova koji su mu donijeli peto mjesto, dok je Miroslav Blažek – Kina sa 163 kruga osvojio 19. mjesto.

zatvori