Srijeda, 27. ožujka 2024.

Hrvački klub Podravka otvara školu hrvanja u Novigradu Podravskom

Prvi trening zakazan je za srijedu, 28. listopada, u 17 sati.

Hrvački klub Podravka od iduće srijede započinje s novim projektom: u Novigradu Podravskom otvorit će školu hrvanja.

Naime, Hrvački klub “Picok” iz Đurđevca, koji je okupljao velik broj djece, prestaje s radom. Kako bi se ta djeca i dalje mogla baviti ovim sportom, čelnici dvaju klubova dogovorili su se kako će mladi hrvači svoje rezultate od sada ostvarivati u bojama Podravke i pod vodstvom trenerskih kadrova HK Podravka.

Iz kluba Podravka stoga pozivaju sve učenike i učenice koji su se bavili hrvanjem, kao i one koji su to htjeli, a nisu mogli putovati u Koprivnicu, da dođu u srijedu28. listopada na prvi organizirani trening u dvoranu Osnovne škole “Prof. Blaž Mađer” u 17 sati. Kako nije moguće predvidjeti broj zainteresirane djece, klubu su zasad na raspolaganju dva termina u dvorani: srijedom od 17 do 19 sati te subotom u isto vrijeme.

– Iskreno se nadamo da će hrvanje ponovno oživjeti u Novigradu Podravskom i vjerujemo da ćemo nastaviti postizati rezultate koje su postizali pa i bolje, te na taj način djeci i roditeljima priuštiti zadovoljstvo u ispravnom načinu života, druženjima i putovanjima na koje su već navikli sadašnji aktivni članovi braneći boje Podravke iz Koprivnice i okolice – poručili su iz Hrvačkog kluba Podravka, te zahvalili ravnateljici škole Lidiji Peroš na ukazanom povjerenju te načelniku općine Mladenu Mađeru koji je obećao financijski podržati ovaj sportski projekt.

zatvori