Četvrtak, 18. travnja 2024.

Tucaković: Rezultati nas ne maze, ali naći ćemo svoj put

Nogometaši Koprivnice upisali su tri poraza zaredom od početka aktualne sezone Treće HNL istok. Novi ispit pred njima je već sutra.

Usprkos dosadašnjim lošim rezultatima, kapetan ekipe Zelenih, Bojan Tucaković, kaže kako stvari u momčadi dobro stoje i kako će doći i njihovo vrijeme.

Mogu reći da je atmosfera u ekipi odlična. Moramo dignuti ove mlade igrače. Naravno, rezultati… Rezultati nas baš i ne maze, ali vjerujte mi, dečki jako dobro rade, idemo iz utakmice u utakmicu, analiziramo sve protivnike i nadam se da ćemo naći neki svoj put, krenuti s pobjedama i osvajanjem bodova.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/222972736″ params=”auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=false&show_reposts=false&visual=false” width=”100%” height=”130″ iframe=”true” /]

Dodikova momčad na ljestvici je još uvijek pretposljednja s nula osvojenih bodova, a u sljedećem kolu, koje se igra ove srijede, gostuje u Belišću.

Naravno, idemo tamo osvojiti svoje bodove. Ekipa Belišća se malo pojačala, ali i mi imamo svojih aduta i idemo tamo po bodove.

Recimo i kako su se u javnosti pojavile glasine kako je trener Marijo Dodik podnio ostavku, no iz Uprave kluba doznajemo kako to nije točno. Također, tijekom ovog tjedna izmijenit će se sastavi uprava Slaven Belupa i NK Koprivnice, budući da prema novome zakonu iste osobe ne mogu sjediti u dvije uprave. Kako će proći „rošada“ doznat ćemo do kraja ovoga tjedna.

zatvori