Četvrtak, 25. travnja 2024.

Sven Šestak: “Nas dva i ja” će vas rasplakati, od smijeha ili od tuge

Uoči premijerne izvedbe predstave “Nas dva i ja”, donosimo vam nešto o radu na ovoj koprodukciji Ludens Teatra te Teatra EXIT.

Predstava “Nas dva i ja”, nastala pod redateljskom palicom autora kultnih “Kauboja”, Saše Anočića, na temelju glumačkih improvizacija, za publiku staje na pozornicu 27. rujna. Kao i svaki komad koji nastaje bez čvrstog temelja, probe su iz dana u dan postajale sve zanimljivije i duže, kako bi, u nešto više od dva mjeseca, finalizirali komad koji progovara o odanosti i prijateljstvu koje, kao i većina života vrijednih pitanja, uglavnom nastane slučajno.

U prestavi igraju Ivana Rushaidat u alternaciji s Amandom Prenkaj, Živko Anočić, Matija Antolić te sam autor predstave Saša Anočić. — O čemu se u predstavi radi, morat ćete provjeriti sami. Jedino što vam mogu reći jest da će vas predstava rasplakati, nekog od smijeha, a nekog od tuge — rekao je izvršni producent Ludens teatra Sven Šestak.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori