Utorak, 23. travnja 2024.

Podravka Vegeta pobijedila Hypo, večeras s Krimom za 2. mjesto

Rukometašice Podravke Vegete nalaze se u Ljubljani gdje sudjeluju na Memorijalnom turniru “Vinko Kandija”, kod domaćina Krim Mercatora. Nakon poraza u prvoj utakmici, protiv podgoričke Budućnosti, danas su pobijedile bečki Hypo Nö s 27:21.

Naše su rukometašice vodile gotovo cijelim tijekom utakmice. Obrana je odradila odličan posao, a samo je izvrsna vratarka Hypa spriječila veću rezultatsku razliku. Nakon bezvoljne igre u jučerašnjoj utakmici s Budućnosti, koju su izgubile s visokih 32:15, igračice Podravke danas su se potpuno preobrazile na parketu. Treba istaknuti kako u prvoj ekipi nedostaje čak šest igračica zbog bolesti i ozljeda – sada zapravo pet jer se klubu iz Koprivnice pridružila Ivona Mrđen. Borba za drugo mjesto na turniru, protiv domaćina Krim Mercatora, na rasporedu je večeras od 19:30.

Ovo je ujedno i posljednji Podravkin međunarodni turnir na kojemu sudjeluje u sklopu priprema za prvenstvo. Nova sezona počinje idućeg vikenda.

Spomenimo i da su u Ljubljani prijateljsku utakmicu odigrale Podravka Lino i druga ekipa Krim Mercatora. Slavile su gošće s 31:29.

zatvori