Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Aktualno Nikotinska kriza: Iz polja ukradeno više od tone listova duhana

Nikotinska kriza: Iz polja ukradeno više od tone listova duhana

0
Nikotinska kriza: Iz polja ukradeno više od tone listova duhana
Ilustracija
Ne tako uobičajenu krađu zabilježila je PU koprivničko-križevačka na polju kod Podravskih Sesveta.

Naime, netko je početkom ovog mjeseca iz polja požnjeo oko 1.300 kilograma listova duhana, nedozvoljeno naravno. Ukradeni listovi vrijedni su više tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem i nestalim duhanom.

Promet

Vozačica bicikla iz Đelekovca smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u ranim jutarnjim satima između Đelekovca i Legrada, o čemu smo već izvijestili.

Vozač traktora s prikolicom lakše je ozlijeđen u sudaru s osobnim automobilom koji se dogodio jučer oko 8:10 u Imbriovcu. Nesreći je kumovala neprilagođena brzina.

“Veseli” vozač s 1,28 promila alkohola u organizmu sletio je s kolnika oko 18 sati u koprivničkoj Viničkoj ulici te udario u ogradu kuće. Zadržan je do otriježnjenja, a ozlijeđenih nije bilo.

Manje oružja, manje tragedija

Osoba s koprivničkog područja policiji je dragovoljno predala dva komada 20-milimetarskog streljiva i 15 komada puščanog streljiva. Druga osoba, s križevačkog područja, odrekla se 156 komada streljiva, bombe, tri upaljača za bombe te 38 komada detonatorskih kapisli.

 

zatvori