Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Aktualno Lopovi ponovno u akciji u goricama iznad Subotice

Lopovi ponovno u akciji u goricama iznad Subotice

0
Lopovi ponovno u akciji u goricama iznad Subotice
Ilustracija
U noći s ponedjeljka na utorak ponovno je provaljeno u objekte u vinogradima iznad Subotice Podravske, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

Nepoznati počinitelj (ili počinitelji) provalio je u tri vikend objekta, te iz dva od njih ukrao agregat, rakiju i druge predmete ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Što se tiče prometa, ponovno se aktivirala crna točka na raskrižju Starog Brežanca i Ulice braće Radić. Jučer oko 16:30 zbog nepoštivanja prednosti prolaska tamo su se bočno sudarila dva automobila. Ozlijeđenih nije bilo.

Prometna nesreća dogodila se i u Virju malo prije 11 sati, gdje su se zbog nepropisnog pretjecanja sudarili teretni i osobni automobil. Jedna je putnica lakše ozlijeđena.

U sklopu policijske akcije “Manje oružja – manje tragedija”, osoba s koprivničkog područja jučer je dragovoljno predala 92 komada raznog streljiva.

Ignorirao kaznu pa dobio veću

Jučer je na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 21-godišnjak koji je u ponedjeljak navečer zatečen kako upravlja teretnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i nakon što je prethodno isključen iz prometa. Kažnjen je s 600 kuna i 14 dana zatvora, uvjetno na devet mjeseci.

zatvori