Srijeda, 24. travnja 2024.
Home Aktualno Dvije provale, dvije prometne i još ponešto

Dvije provale, dvije prometne i još ponešto

0
Dvije provale, dvije prometne i još ponešto
Ilustracija
Dvije provale, dvije prometne nesreće, nedozvoljenu trgovinu i dragovoljnu predaju oružja i streljiva zabilježila je PU koprivničko-križevačka u protekla 24 sata.

Netko je tijekom posljednja četiri dana provalio u skladište jedne đurđevačke trgovine, izvijestila je Policijska uprava, odakle je ukrao povratnu ambalažu vrijednu nekoliko stotina kuna. U noći s nedjelje na ponedjeljak provalnici su bili aktivni i u Virju – iz kuće i ugostiteljskog objekta ukraden je novac.

Na području naše PU uhvaćen je i 42-godišnjak s virovitičkog područja, zbog sumnje da se bavi nedozvoljenom trgovinom rezanim duhanom bez markica Ministarstva financija. Oduzeto mu je 9 kilograma duhana i uručena kaznena prijava.

Dva automobila sudarila su se jučer prijepodne u Radićevoj ulici u Đurđevcu zbog nedovoljnog razmaka pri vožnji u slijedu. Pritom je lakše ozlijeđeno dijete, putnik u jednom od automobila, koje nije bilo smješteno u sigurnosnoj sjedalici.

Lakša prometna nesreća dogodila se u Koprivničkoj ulici u Sokolovcu, gdje su se prilikom nepropisnog pretjecanja sudarili traktor s prikolicom i osobni automobil. Vozač traktora odvezao se s mjesta događaja, ali – kao i obično – naknadno je pronađen. Prikolica mu nije bila osigurana niti registrirana.

Dodajmo i kako je u sklopu akcije Manje oružja, manje tragedija, osoba s đurđevačkog područja dragovoljno predala zračnu pušku, a osoba s koprivničkog područja dva topovska udara, pješadijsku minu i 80 komada raznog streljiva.

zatvori