Petero ozlijeđenih u četirima prometnim nesrećama

Ukupno je četiri prometne nesreće tijekom jučerašnjeg dana zabilježila Policijska uprava koprivničko-križevačka – tri s ozlijeđenim osobama i jednu samo s materijalnom štetom. Tri osobe su teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Kako smo već jučer izvijestili, oko 8:30 na Ivanjskoj cesti u Koprivnici sudarili su se osobni automobil i traktor koji je vukao neregistrirani radni stroj. Vozač traktora i putnica lakše su ozlijeđeni, a vozač automobila teže.

Prometna nesreća na Ivanjskoj cesti. Snimio Marko Posavec.
Prometna nesreća na Ivanjskoj cesti. Snimio Marko Posavec.

Oko 13:30 vozač osobnog automobila u Starigradu vozilom je neoprezno izašao unatrag na pješačko-biciklističku stazu kako bi se uključio u promet te pritom naletio na biciklisticu koja je zadobila teže ozljede.

OGLAS
Naša, podravska lista za županiju: nositelj liste Ivan Pal. HSS i nestranački kandidati

Jedno je dijete neoprezno prelazilo cestu u Sv. Ivanu Žabnu i u naletu osobnog automobila također zadobilo teške ozljede.

Oko 9.40 sati na cesti između Kloštra Vojakovačkog i Majurca zbog nepropisnog skretanja sudarili su se teretni automobil s prikolicom i osobni automobil; ozlijeđenih nije bilo.

Recimo i da je jučer na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 27-godišnjak koji je u četvrtak oko 21:30 vozio gradskim ulicama pod utjecajem alkohola od 1,93 promila. To ga je koštalo 500 kuna uz zabranu upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca.